Kan ik een artikel terugsturen?

Verkochte goederen worden niet teruggenomen. Je hebt wel het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst in te ruilen voor een ander artikel (indien niet de juiste maat) . De kosten voor verzending van je thuis naar de webwinkel en terug zijn voor eigen rekening. Wij sturen het nieuwe artikel binnen de 14 dagen na ontvangst van jouw retour terug mits het geretourneerde product in goede staat ontvangen is.

Wat is de levertijd, wat zijn de verzendkosten?

Zodra het bedrag gestort is wordt je bestelling behandeld. Indien het gevraagde product niet meer in stock is, krijg je hiervan een melding (wanneer er shirts à la minute moeten worden bijgedrukt, zal de levertijd iets langer duren).

De verzendkosten bedragen € 5,70 via bpost. Zodra het pakje verstuurd is, krijg je een berichtje.

Zijn ShirtyAndy-shirts ecologisch verantwoord? 

De shirts zijn 100% gerecycleerd: 60 % gerecycleerd bio-katoen + 40 % gerecycleerd polyester (polyester is nodig om het katoen de nodige sterkte te geven). ShirtyAndy gebruikt enkel inkt op waterbasis, niet giftig, veganistisch en Oeko-Tex 100 geproduceerd. Dankzij het gebruik van deze inkt krijgt je shirt na een tijdje een leuke "retrolook". Wassen doe je best op 30°. 

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan via overschrijving op het rekeningnummer
BE80 3771 1237 8577.

Van zodra het te betalen bedrag gestort is, wordt de bestelling zo snel mogelijk behandeld.

Wie maakt de illustraties van ShirtyAndy?

ShirtyAndy maakt de ontwerpjes zelf. Vertrekkende van een schets, worden deze digitaal uitgewerkt.

Wie drukt de t-shirts van ShirtyAndy?

Al de shirts worden door ShirtyAndy eigenhandig gedrukt, met inkten op waterbasis, in kleine oplages. Elke t-shirt is licht verschillend, maar dat maakt hem juist uniek!

 

Mag ik mijn t-shirts zelf komen afhalen?

Zeker! Woon je toevallig in de buurt, dan kan je je unieke ShirtyAndy-tees persoonlijk komen afhalen en betaal je geen verzendkosten.

* Een kleine afwijking is altijd mogelijk

Toch nog een vraag?

Stuur een berichtje, ShirtyAndy neemt zo snel mogelijk contact met je op!